Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

Dostava

Cjenik dostave

Dostava za sve narudžbe kupljene u Alago web trgovini:

  • u iznosu većem od €135: besplatna za područje cijele Hrvatske
  • u iznosu manjem od €135:
    • GLS kurirska služba: 7,50 €
    • GLS slanje pouzećem: 8,63 €

Napomena: proizvodi čije pakiranje, dužina jedne stranice, premašuje 200cm ili čija težina premašuje 40kg se ne dostavljaju, te kupac sam treba organizirati dostavu/prikup ili istu dodatno plaća (neovisno o iznosu narudžbe) prema individualnoj ponudi.

Proizvodi koji su plaćeni i čiji status je Na zalihi odnosno Samo x komad(a) na zalihi, sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u roku od jednog do tri radna dana, osim otoka. Pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate.

Proces dostave

GLS logo

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe GLS.
Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.
U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
Cijene dostave istaknute su na www.alago.hr i u njima je sadržan pripadajući PDV.

Status narudžbe

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na email o statusu njegove pošiljke.