Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

Uvjeti korištenja

Sadržaj na web stranicama www.alago.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.alago.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.alago.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Alago d.o.o. Zagreb (dalje u tekstu: ALAGO) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Alago-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. ALAGO se u potpunosti odriče svake odgovornosti (1) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (2) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (3) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. ALAGO nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

ALAGO zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

ALAGO zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno informirani. Izmjene ovih Uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.alago.hr.