Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

Načini plaćanja

Plaćanje na web mjestu www.alago.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama i u njima je sadržan pripadajući PDV. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Akcije i popusti se međusobno isključuju i ne mogu se zbrajati osim ako izričito nije navedeno suprotno.

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Web trgovina – sklapanje i raskid ugovora o prodaji

 • Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na www.alago.hr. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojim registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen ugovor između kupca i Alago-a, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.
 • Za prednarudžbe uz koje dolazi poklon, ponuda vrijedi za kupovine unutar 7 dana od početka prodaje.
 • Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem www.alago.hr web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovina, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.
 • Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.
 • Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na www.alago.hr, a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Cijena i uvjeti dostave navedeni su pod “Načini dostave”.
 • Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu” klikom na link „Košarica”. Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.
 • U „košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom (uključen PDV). Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Kupi”, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice „Narudžba” na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom registracije, adrese dostave, potvrditi ili eventualno izmijeniti dostavu računa i odabir načina plaćanja (virmansko plaćanje, plaćanje pouzećem ili plaćanje kreditnom karticom). Detalji računa se mogu promijeniti u odnosu da li račun prima fizička osoba ili pravna. Ako račun prima pravna osoba potrebno je da kupac unese sve tražene podatke.
 • Po izvršenju naprijed navedenih koraka web trgovine i odabirom „Kupi” na stranici „Narudžba”, sustav automatski vodi Kupca na stranicu „Potvrda narudžbe”, a na kojoj se nalaze podaci o broju narudžbe, plaćanju kao i obavijest o slanju potvrdnog maila koji sadrži ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi i besplatnom broju telefona putem kojih Kupac može dobiti sve potrebne informacije. Ako je kupac odabrao kartično plaćanje klik na „Kupi” vodi ga na unos podataka vezanih za plaćanje karticom. Također može odabrati i plaćanje na rate beskamatno ukoliko je to plaćanje moguće sa karticom kojom plaća.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine

 • Karticama Visa, Mastercard, Maestro, Diners ili Discover
 • Putem virmana i opće uplatnice
 • Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Za sve oblike jednokratnog plaćanja osiguravamo 5% popusta.

Karticama Visa, Mastercard, Maestro, Diners ili Discover

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom, na sigurnoj stranici CorvusPay odaberete vrstu kreditne kartice kojom plaćate (Visa, Mastercard, Maestro, Diners ili Discover) te upišete podatke o vlasniku kreditne kartice i ostale potrebne podatke.

Obročno plaćanje

Obročno plaćanje je moguće do 6 obroka/rata isključivo s kreditnim karticama Privredne Banke Zagreb (PBZ). Broj obroka, 2-6, kupac može proizvoljno izabrati u koraku unosa svojih kartičnih podataka (na CorvusPay naplatnoj stranici).

Dodatno, isključivo u Alago trgovini moguće je plaćanje do 24 obroka/rate putem Diners kartica.

Grenke najam alata

Uz Grenke financiranje moguć je najam alata/strojeva (već od 500 eura – neto vrijednosti) uz trajanje najma od 12-60 mjeseci. Više detalja saznajte na našoj Grenke financiranje stranici.

Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici Alago web trgovine kontaktirati će Vas po potrebi.

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

 • Uplata na žiro račun Alago d.o.o.:
  • OTP banka: HR3524070001100614676
   ili
  • Raiffeisen banka: HR1524840081106002130
 • Poziv na broj: broj narudžbe
 • Primatelj: Alago d.o.o., Horvati 112, Rakov potok, 10436 Zagreb

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem virmana, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

 • Uplata na žiro račun Alago d.o.o.:
  • OTP banka: HR3524070001100614676
   ili
  • Raiffeisen banka: HR1524840081106002130
 • Poziv na broj: broj narudžbe
 • Primatelj: Alago d.o.o., Horvati 112, Rakov potok, 10436 Zagreb
 • Matični broj Alago d.o.o.: 080046630

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Najam alata (

Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja robe u našem skladištu. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.