Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

Vrlo precizni poprečni rezovi uz snagu baterije koja traje cijeli dan

Nova baterijska preklopno-potezna kružna pila KAPEX KSC 60

Što je zajedničko podopokrivačima, stolarima i građevinarima? Odgovor je jednostavan: svi zanati trebaju kompaktnu kružnu pilu koja je precizna, pouzdana i, što je najvažnije, potpuno fleksibilna.
Festool je sa svojom novom akumulatorskom kliznom spojnom pilom KSC 60 uklonio kabel, čineći ovaj praktični svestrani uređaj s Li-ion baterijom i motorima bez četkica najnovije generacije tržišnim predvodnikom.

Festool nastavlja proširivati ponudu akumulatorskih alata: baterijski KAPEX KSC 60 jak je poput bika, a ipak iznimno fleksibilan u radu zahvaljujući svojim kutovima zakošenja do 60 stupnjeva na obje strane i kutu nagiba od 46 stupnjeva (na desnoj strani) ili 47 stupnjeva (na lijevoj strani). Vodilica s dvije vodilice i dva ležaja osigurava glatko i precizno vođenje lista pile. To svaki rez čini savršenim, bez njihanja ili podrhtavanja. Precizno LED osvjetljenje prenosi sjenu lista pile na materijal kako bi djelovao kao precizna linija rezanja, a istovremeno pruža optimalnu vidljivost „crte“ reza. KSC 60 se tvornički isporučuje s vrećicom za skupljanje prašine, što ga čini idealnim za prijenosnu upotrebu i manje poslove piljenja. Ergonomski zaobljena upravljačka ručka je također uključena kao standard. To čini brzo mjerenje unutarnjih i vanjskih kutova i kasniji prijenos na pilu jednostavnim i preciznim. Pametan detalj: dodatne noge omogućuju podizanje radnog stola na KSC 60 na točnu visinu SYS 3 M 112 ili SYS 1 Systainera u samo nekoliko koraka. Zatim se može koristiti kao radni stol za sigurno i pouzdano podupiranje dugih izradaka. Ovakva razina preciznosti i promišljenosti nije slučajna, već je stvar planiranja sigurnosti – na svakom koraku.

Snaga motora bez četkica – snaga baterije koja traje cijeli dan

Kada se radi o snazi i performansama, Kapex KSC 60 ne zaostaje za svojom bratom s kablom, KS 60. To se svodi na savršeno skladnu međuigru između baterije i motora. “KSC 60 ima najnoviju generaciju EC-TEC motora bez četkica. Karakterizira ga kompaktan dizajn, mala težina i visoka učinkovitost”, objašnjava Boris Seyfried, voditelj proizvoda za pile u Festoolu. Koristeći predodabir varijabilne brzine, pila se može prilagoditi materijalu. U kombinaciji s visokokvalitetnim listovima pile za drvene materijale, laminat ili aluminij, rezultirajuća preciznost nije slučajnost. Inteligentni dvostruki baterijski sustav daje pili više okretnog momenta i dometa: to znači da KSC 60 može raditi s jednom ili dvije Festoolove baterije od 18 volti i nudi dovoljno snage za cijeli radni dan. Kompaktan dizajn koji uključuje ugradbene vodilice, ergonomski postavljene ručke za nošenje i praktičan sigurnosni uređaj za transport znači da nema ograničenja za prenosivost novog KSC 60, što ga čini idealnim za korištenje na gradilištima.

Nova potezno-preklopna baterijska pila KAPEX KSC 60 već je dostupna u Alago trgovini i partnerskim trgovinama od rujna 2022. godine.

Podijelite s drugima