Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

Izuzetno svestrana i precizna – nova Festool OF 1010 R nadstolna glodalica

Festool je ljetos izbacio novu OF 1010 R nadstolnu glodalicu za fino glodanje – izuzetno svestranu, preciznu uz lako rukovanje, bilo da se koristi slobodno ili na vodilici. Zahvaljujući dvostrukom vođenju uranjanja, kompaktnim dimenzijama i maloj težini, može se vrlo lako vući po bridu, zadanoj liniji ili krivuljama s velikom preciznošću. Posebno impresionira svojim širokim spektrom mogućih primjena, uključujući glodanje profila, utore, „falceve“, „slijepi cink“ te spojeve lastinog repa.

Najvažniji faktor u glodanju je preciznost

Zahvaljujući dvostrukim vodilicama za kontrolu dubine uranjanja glodala (koje se blokiraju na obje strane), kompaktnim dimenzijama te maloj težini, omogućuje lako i sigurno rukovanje. 

Najvažniji faktor u glodanju je preciznost i to je točno ono što ova nova glodalica pruža. Može se voditi bez imalo izvijanja s dvostrukim stupnim vođenjem uranjanja te nudi jasnu vidljivost područja glodanja. Da bi se to postiglo dvostruke vodilice za kontrolu dubine uranjanja glodala se blokiraju na obje strane. Rezultat je torziono čvrsto glodanje s odličnim rezultatima. To čini potrebu za ponovnim, dugotrajnim, doradama stvar prošlosti. Dodatno, precizno glodanje je omogućeno kroz jasno vidljivo radno područje.

Savršeno jednostavno: fina podešavanja i izmjene glodala

Još jedan čimbenik koji igra ključnu ulogu u preciznosti glodala je njegov regulator dubine koji se lako koristi. Potrebno je samo nekoliko sekundi i minimalan napor da se pomoću kotačića podesi dubina glodanja točno na desetinku milimetra. Festool je poznat po svom sveobuhvatnom rasponu glodala i ima optimalno glodalo za svaku primjenu. Nadalje, radno područje oko nosača glodala dizajnirano je tako da bude otvoreno, što ga čini lako dostupnim tako da se glodala mogu brzo i sigurno mijenjati u rekordnom vremenu.

Ergonomski, lagani dizajn koji poboljšava zdravlje i sigurnost na radu

Prilikom razvoja nove glodalice, u središte našeg fokusa nismo stavili samo preciznost, već i ergonomsko glodanje te zdravlje i sigurnost. Njegov kompaktan dizajn, mala težina i ergonomska ručka znače da nova glodalica posebno čvrsto leži u vašoj ruci i čini vođenje stroja sigurnim i udobnim. U kombinaciji s mobilnim usisivačem prašine, jedinstvenim deflektorom strugotine (izravno na glodalu) osigurava čisto i zdravo radno okruženje pri glodanju rubova. Štoviše, bajunetni priključak omogućuje jednostavno i sigurno spajanje glodalice na usisna crijeva D27 i D36.

Svestran sustav

Bezuvjetna kvaliteta je beskompromisna. Zato Festool također nudi koordiniran, svestran i učinkovit sustav za glodanje – sa strojevima, glodalima i priborom iz jednog izvora. Njegova široka paleta sistemskih dodataka – poput glodala, šablona za glodanje, sustava s rupama LR 32, vodilica i VS 600 sustava spajanja – znači da su njegove moguće primjene praktički neograničene.

Podijelite s drugima