Shopping Cart

U košarici nema proizvoda.

Festool brzi punjač baterija SCA-16

167,44  (PDV uključen)

Za sve baterije u naponskim klasama od 10,8 V do 18 V (osim: BP-XS baterija za CXS/TXS i MXC punjač)

Popust 5% na sva

neobročna plaćanja

Besplatna dostava

za narudžbe preko €135

Obročno plaćanje do 6 rata

za sve korisnike PBZ kartica

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Inteligentni uređaj koji puni bateriju u tren oka: S integriranom funkcijom hlađenja AIRSTREAM.

Ne postoji brži način: brzi punjač AIRSTREAM SCA 16 može puniti sve baterije od 10,8 V, 14,4 V i 18 V klase napona. Međutim, pokazuje svoju punu sposobnost kada se koristi zajedno s 8,0 Ah Li High-Power baterijom nakon teških aplikacija koje znatno zagrijavaju bateriju. Svojim aktivnim, inteligentnim zračnim hlađenjem prije i tijekom postupka punjenja, SCA 16 osigurava da su baterije AIRSTREAM vrlo brzo ponovno spremne za uporabu – na primjer, baterija Li-HighPower od 8,0 Ah spremna je za ponovno korištenje u samo 27 minuta . Osim toga, SCA 16 također uvijek postiže maksimalnu moguću snagu punjenja za sve druge pakete baterija – za rad bez prekida. LED zaslon pruža potpuni pregled, pokazujući napredak punjenja i preostalo vrijeme punjenja u bilo kojem trenutku. Nepotrebno je reći da je brzi punjač SCA 16 AIRSTREAM također u potpunosti pokriven Festool garancijom 3 godine.

 

  • Idealno u kombinaciji s Li-HighPower baterijom od 8,0 Ah: Napunjeno sa 16 ampera i ponovno spremno za korištenje u samo 27 minuta
  • Brže zahvaljujući AIRSTREAM tehnologiji: Hladi baterije prije i tijekom postupka punjenja, za značajno povećan kapacitet punjenja i brzu ponovnu upotrebu. Idealno ako je baterija bila znatno zagrijana tijekom primjene u teškim uvjetima
  • Inteligentna funkcija hlađenja: aktivni sustav hlađenja zrakom radi samo za uštedu energije kada je to tehnički potrebno i razumno.
  • Pokriva niz naponskih klasa: Prikladno za sve baterije u naponskim klasama od 10,8 V do 18 V (s izuzetkom: BP-XS za CXS/TXS i MXC punjač)
  • Uvijek ažuran: LED zaslon prikazuje preostali vijek trajanja baterije i status napunjenosti
  • Učinkovito pospremljeno: Držač kabela na kućištu i uređaj za zidnu montažu održavaju stvari urednima
  • Potpuno pokriveno: Nepotrebno je reći da je brzi punjač SCA 16 AIRSTREAM također u potpunosti pokriven Festool garancijom 3 godine.
  • idealan za iznimno brzo punjenje u kombinaciji s baterijama AIRSTREAM (4,0 Ah, 5,0 Ah, 6,2 Ah i 8,0 Ah)

Obim isporuke:

  • u kartonskoj ambalaži

 

Struja punjenja (A)

16

Napon (V)

220- 240

Težina (kg)

1,1

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Festool brzi punjač baterija SCA-16”

Možda će vam se također svidjeti…